CAGEAD Intermed - Agentie Imobiliara

Mugur Isărescu acuză Guvernul Boc de minciună

Categorie: Noutati imobiliare
Aceasta listare a fost vizualizata de 2281 ori
Tip Stire:: Stire imobiliara

An stire: 2010
Descriere detaliata: 07.05.2010

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, i-a atacat pe guvernanţi la prezentarea raportului asupra inflaţiei. El a declarat că promisiunile făcute până acum de guvernanţi, potrivit cărora veniturile bugetare vor creşte până la 39 la sută din PIB, au fost mincinoase.
Totodată, Isăreascu a afirmat că în prezent, la Guvern se poartă discuţii care iau în calcul atât alternativa disponibilizărilor de bugetari, cât şi pe cea a majorărilor de taxe. Decizia finală va fi luată de Cabinetul Boc în scurt timp. Isărescu a mai declarat că nu crede într-un guvern de tehnocraţi deoarece deciziile de maximă răspundere sunt politice şi trebuie asumate de cei "care au mers în faţa românilor" şi au câştigat votul acestora.
"Guvernele României trebuie să fie politice. Deciziile sunt politice, sunt de o maximă responsabilitate. Ele trebuie să fie asumate politic de oameni care au mers în faţa românilor şi au câştigat votul", a declarat Isărescu.
Premierul Emil Boc, ministrul de Finaţe, Sebastian Vlădescu, alţi miniştri, dar şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, au discutat miercuri cu preşedintele Băsescu despre acordul cu FMI.


Adauga la favorite
Versiune pentru imprimanta


Informatii agent

Adaugata de: Cagead Intermed | Contact Agent
Telefon: 021.335.88.01 | Mobil: 0744.374.444 | Fax: 021.335.88.27
Adresa webhttp://www.cagead.ro
Detalii: n/a
 


         
 
Sponsor: Cagead   Intermed - Agentie Imobiliara Agentii Imobiliare

 Director Web Romania - Hit10.ro - Adauga si siteul tau