CAGEAD Intermed - Agentie Imobiliara

Se poate: 500 de euro/mp în bloc nou. Vezi unde

Categorie: Noutati imobiliare
Aceasta listare a fost vizualizata de 1839 ori
Tip Stire:: Stire imobiliara

An stire: 2011
Descriere detaliata: Un dezvoltator imobiliar construieşte trei blocuri de 17 etaje, în Sibiu. Vor fi cele mai înalte din oraş.
Firma sibiană Proiect Construt a demarat deja lucrările de construcţie a unui proiect de locuinţe care prevede dezvoltarea a trei tronsoane cu un total de 487 de locuinţe. Blocurile au 17 etaje şi îşi merită titlul de cel mai înalt bloc de locuinţe din Sibiu.
Proiectul, numit Mihai Viteazu, se construieşte la capătul Bulevardului cu acelaşi nume, în apropiere de Piaţa Rahovei, iar preţul atractiv, de 500 de euro/mp (TVA inclus) a atras în ultimele trei luni peste 60 de cumpărători. Astfel, se pare că aproape 30% din apartamentele din primul pronson al complexului au fost deja cumpărate, sibienii încumetându-se să facă achiziţii chiar şi din fază de proiect.
„Primul bloc este în formă de U şi va avea 208 apartamente dintr-un total de 487. Întregul proiect va fi finalizat în martie 2013, atunci când toţi cumpărătorii se vor putea muta în locuinţe. Sistemul de plată este unul care se realizează prin trei tranşe. În funcţie de valoarea apartamentului, la semnarea antecontractului se plăteşte o trime din această valoare, când este la roşu, o altă treime, iar la predare, restul de bani", a declarat pentru MONEY.ro, Csaszar Gentiana, reprezentantul companiei.
Cel mai mic apartament are o suprafaţă de 56,15 mp şi costă 28.000 de euro. Prima tranşă pe care un cumpărător o are de plătit este de 9.360 de euro. Cel mai mare apartament are o suprafaţă de 98,19 mp şi costă aproape 50.000 de euro, iar prima tranşă care trebuie plătită este de 16.000 de euro.
Ce înseamnă 500 euro/mp
Dezvoltatorul vinde la acest preţ locuinţele aduse la stadiul de „gri avansat": pereţi tencuiţi, ferestre şi uşa la balcon din termopan, uşa metalică la intre, centrală termică proprie, calolifere şi racordurile la utilităţi (gaz, apă, instalaţie curent). Plus bonusul: un loc de parcare suprateran, gratuit. Totul la 500 de euro/mp, cu TVA şi taxele de branşament incluse.


Adauga la favorite
Versiune pentru imprimanta


Informatii agent

Adaugata de: Cagead Intermed | Contact Agent
Telefon: 021.335.88.01 | Mobil: 0744.374.444 | Fax: 021.335.88.27
Adresa webhttp://www.cagead.ro
Detalii: n/a
 


         
 
Sponsor: Cagead   Intermed - Agentie Imobiliara Agentii Imobiliare

 Director Web Romania - Hit10.ro - Adauga si siteul tau