CAGEAD Intermed - Agentie Imobiliara

Românii sunt săraci, dar nici nu ştiu cum să îşi înmulţească banii. Mâ

Categorie: Noutati imobiliare
Aceasta listare a fost vizualizata de 1890 ori
Tip Stire:: Stire imobiliara

An stire: 2011
Descriere detaliata: Suntem o ţară foarte săracă, dar nici nu avem cultul investiţiei. Este opinia lui Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Isărescu. Acesta este de părere că românii trebuie să înveţe să îşi plaseze banii în proprietăţi, bunuri sau orice altceva care ar putea să le aducă beneficii pe termen mediu sau lung.
România este o ţară foarte săracă şi fără cultul investiţiei. Ocupăm unul dintre ultimele locuri din lume în această privinţă, în condiţiile în care o gospodărie alocă anual, în medie, doar 0,6% din cheltuieli pentru investiţii. Cu alte cuvinte, românii sunt prea preocupaţi de cum trec de ziua de azi pentru a-şi mai face planuri pentru ziua de mâine. Desigur, toate aceste temeri sunt justificate, dar fiecare dintre noi ar trebui să îşi găsească un model de investiţii potrivit bugetului lui, spune Vasilescu.
„Suntem pe ultimul loc în Europa şi printre ultimele locuri în lume privind investiţiile. După statistica noastră guvernamentală, 0,6% din cheltuielile unei gospodării medii ajung la investiţii. Şi asta înseamnă achiziţii de case, construcţii de case, cumpărări de terenuri, de acţiuni, de obligaţiuni", a spus Vasilescu.
El a afirmat că, în prezent, firmele şi populaţia au împreună, în bănci, 42 miliarde euro, o sumă foarte mică. Din total, depozitele populaţiei se ridică la 25,5 miliarde euro.


Adauga la favorite
Versiune pentru imprimanta


Informatii agent

Adaugata de: Cagead Intermed | Contact Agent
Telefon: 021.335.88.01 | Mobil: 0744.374.444 | Fax: 021.335.88.27
Adresa webhttp://www.cagead.ro
Detalii: n/a
 


         
 
Sponsor: Cagead   Intermed - Agentie Imobiliara Agentii Imobiliare

 Director Web Romania - Hit10.ro - Adauga si siteul tau