CAGEAD Intermed - Agentie Imobiliara

Primul mall care include zone sportive în aer liber se va deschide în 2013 în

Categorie: Noutati imobiliare
Aceasta listare a fost vizualizata de 1836 ori
Tip Stire:: Stire imobiliara

An stire: 2011
Descriere detaliata: Irlandezii de la Caelum Development au început lucrările la mall-ul ParkLake Plaza, primul centru comercial care va include zone sportive în aer liber.
ParkLake Plaza va fi dinalizat şi deschis publicului în ultimul trimestru din 2013, în urma unei investiţii de 250 milioane de euro. Centrul comercial va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 67.000 de metri pătraţi, ce va fi distribuită pe subsol (hypermarket Cora), parter, etaj. La ultimul nivel va fi un cinematograf multiplex cu 16 ecrane, Cinema City, potrivit datelor furnizate de Cushman & Wakefield, agentul de închiriere a proiectului.
"Până acum am semnat contracte şi pre-contracte de închiriere în procent de aproximativ 50% din spatiul disponibil şi ne aflam în negocieri avansate pentru înca 20%", a declarat Cristina Dumitrache, directorul departamentului Retail Centre Comerciale al Cushman & Wakefield.
În total, mall-ul va avea circa 200 de magazine, precum şi circa 3.000 de metri pătraţi destinaţi zonelor de luat masa, restaurantelor, cafenelelor şi unităţilor tip fast-food, acestea însumând în total peste 20 de unităţi.
De asemenea, ParkLake Plaza va beneficia de o parcare subterană de 2.300 de locuri. Centrul comercial va găzdui 10 terenuri de tenis şi fotbal, precum şi loc de joacă pentru copii.
ParkLake Plaza este localizat în partea de est a Bucureştiului, în sectorul trei, pe bulevardul Liviu Rebreanu, langa Parcul IOR/Titan.
Caelum Development, un grup de investiţii irlandez, cu sediul în Varşovia, a fost înfiinţat în anul 2002 de investitori privaţi, cu o experienţă de zece ani pe piaţa imobiliară. Caelum Development îşi desfăşoară activitatea în Europa Centrală şi de Est, în principal în Polonia şi România.


Adauga la favorite
Versiune pentru imprimanta


Informatii agent

Adaugata de: Cagead Intermed | Contact Agent
Telefon: 021.335.88.01 | Mobil: 0744.374.444 | Fax: 021.335.88.27
Adresa webhttp://www.cagead.ro
Detalii: n/a
 


         
 
Sponsor: Cagead   Intermed - Agentie Imobiliara Agentii Imobiliare

 Director Web Romania - Hit10.ro - Adauga si siteul tau