CAGEAD Intermed - Agentie Imobiliara

Statul vrea să obţină 700 mil. lei din vânzarea locuinţelor RA-APPS

Categorie: Noutati imobiliare
Aceasta listare a fost vizualizata de 2198 ori
Tip Stire:: Stire imobiliara

An stire: 2011
Descriere detaliata: Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a declarat, marţi, că Executivul se gândeşte să încaseze din vânzarea locuinţelor RA-APPS 700 de milioane de lei.
Întrebat cât crede că va câştiga statul român din vânzarea locuinţelor Regiei, Ialomiţianu a spus că speră "să scoată sume destul de mari", precizând că în bugetul pe 2012 se menţionează o valoare care este aşteptată a fi câştigată din aceste vânzări. "Este în buget, 700 de milioane sperăm să încasăm", a spus ministrul.
El a adăugat că, în urma licitaţiilor, este posibil să se încaseze chiar şi mai mulţi bani decât valorile estimate pentru unele imobile.
Întrebat dacă va cumpăra apartamentul RA-APPS în care locuieşte, Ialomiţianu a ţinut să precizeze că nu s-a gândit la acest lucru, adăugând că dacă s-ar decide să îl achiziţioneze, ar lua banii din împrumuturi. "Din împrumuturi, dacă iau o decizie în acest sens", a subliniat el, referindu-se la resursele pe care le-ar folosi dacă ar decide să-şi cumpere actuala locuinţă de serviciu.


Adauga la favorite
Versiune pentru imprimanta


Informatii agent

Adaugata de: Cagead Intermed | Contact Agent
Telefon: 021.335.88.01 | Mobil: 0744.374.444 | Fax: 021.335.88.27
Adresa webhttp://www.cagead.ro
Detalii: n/a
 


         
 
Sponsor: Cagead   Intermed - Agentie Imobiliara Agentii Imobiliare

 Director Web Romania - Hit10.ro - Adauga si siteul tau