CAGEAD Intermed - Agentie Imobiliara

Despre noi

Cagead Invest a fost infiintata in anul 1991, exact in momentul in care afacerile imobiliare au inceput sa devina o parte integranta a pietei libere din Romania.


18 ani de prezenta pe piata imobiliara au permis societatii noastre sa castige o experienta deosebita in acest domeniu. Munca intensa a unei echipe tinere si dornice de afirmare a dus la un proces dinamic de dezvoltare.

Cagead Invest a fost in mod activ implicata in organizarea si dezvoltarea afacerilor imobiliare. Suntem membri fondatori ai ARAI (Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare) si UNAI (Uniunea Nationala a Agentilor Imobiliari), si de asemenea am luat parte la diverse activitati si, in mod special, la programele de instruire si perfectionare organizate de asociatii profesionale internationale cum ar fi CEREAN, EERPF, NAR, CEI, devenind membri cu drepturi depline ai acestor asociatii. In luna mai al anului 2004, National Association of Realtors (NAR) a organizat cursuri in vederea obtinerii prestigiosului certificat CIPS (Certificat International pentru Specialist in Proprietati) nr. 1-800-354-2831, care garanteaza recunoasterea noastra de catre asociatiile de profil din intreaga lume, inclusiv de catre Aosciatia Nationala a Agentilor Imobiliari din Statele Unite.

Compania a crescut eficient si in permanenta. Rezultatele noastre financiare ne-au permis sa sponsorizam o mare varietate de evenimente, targuri si expozitii si sa participam la evenimente internationale din acest domeniul.

CAGEAD Invest acorda o atentie deosebita serviciilor oferite. Angajatii si colaboratorii nostri sunt specializati in diverse domenii (tehnic, economic, drept) si lucreaza cu profesionalism si seriozitate. Pe langa activitatea de intermediere in tranzactii imobiliare, societatea noastra mai ofera si alte servicii cum ar fi inspectii tehnice si evaluari ale cladirilor, intocmirea dosarelor cadastrale, consiliere juridica.

In urma unei analize riguroase a pietei imobiliare, CAGEAD Intermed a trecut la elaborarea unor proiecte pentru zone rezidentiale, cel mai important fiind "Proiectul Straulesti". Situata la 15 minute de centru, in Sectorul 1, intr-o locatie de exceptie, zona va beneficia, pe langa vilele pentru locuit, de spatii comerciale, zone de recreere si parcari. Suntem siguri ca in cativa ani, aceasta zona rezidentiala va devenii una dintre cele mai cautate din Bucuresti.

Pentru a ne cunoaste mai bine, pentru a beneficia de serviciile unei echipe de profesionisti in domeniul imobiliar va asteptam sa ne contactati. "Support you can count on!" este deviza noastra si de aceea va vom oferi ajutorul de care aveti nevoie in vederea incheierii unei tranzactii imobiliare. 


         
 
Sponsor: Cagead   Intermed - Agentie Imobiliara Agentii Imobiliare

 Director Web Romania - Hit10.ro - Adauga si siteul tau